Kandidatët Tanë


Në 25 Prill, do të nisim rrugëtimin tonë drejt ndryshimit të sistemit 30 vjeçar. Do te luftojmë për demokratizimin e brëndshëm të partive, zyrtarizimin e minimumit jetik, luftës kundër importit të ingredientëve helmues në ushqim, dhe fuqizimit te sovranitetit të popullit nëpërmjet një presidenti të zgjedhur nga elektorati dhe jo nga parlamenti. Decentralizimi i pushtetit, lufta jonë. Unë do të jem numri 22 në Tiranë, duke shpresuar që me sistemin e listave të hapura të jem aty në Parlament për të përfaqësuar opozitën e vërtetë jo-koalicioniste.
Voto Nismën Thurje, do jemi pak aty, por vetëm për momentin.
#nismathurje